HTML

Slydecker

Minden megtalálható itt, ami a Hálózati ismeretek 2. tantárgyban felmerül. Informatikai témák előnyben.

Friss topikok

Linkblog

Azonnali ingyenes vírusirtó és kémprogram eltávolító

slydecker 2009.03.02. 15:20

Számos esetben előfordulhat, hogy aktív védelem mellett is pop-up hirdetési ablakok tűnnek fel a képernyőn, vagy gyanúsan lecsökken a számítógép teljesítménye, míg extrém esetekben a károkozók az antivírusok telepítését is megakadályozhatják. Ebben az esetben nyújt azonnali segítséget és megoldást a vírusok, kémprogramok és egyéb károkozók ellen a VIPRE Rescue, amely ingyenesen letölthető, segítségével pedig az egész számítógép néhány perc alatt megtisztítható

A naponta frissülő VIPRE Rescue eltávolító eszköz a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójai szoftverrel bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat. Segítségével jelenlegi vírusvédelmét, kémprogram eltávolítóját a programok eltávolítása nélkül is próbára teheti, vagy rendszeresen használhatja a hagyományos vírusirtók által nagy számban mellőzött kémprogramok és trójai szoftverek színvonalas esetenkénti felderítésében.

A VIPRE Rescue ingyenesen letölthető a cég honlapjáról. A VIPRE Rescue egy önkicsomagoló fájl, ami futtatás után gombnyomásra kitömöríthető. Ezt követően a program elindít egy rövid keresést, és eltávolítja a gyakori károkozókat a számítógépről. Kézzel futtatva a részletesebb, teljes keresés is elérhető.

 

Link: http://sunbelt.hu/Ingyenes-VIPRE-Rescue

 

1 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://slydecker.blog.hu/api/trackback/id/tr26975484

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gyárilag beépített kémprogrammal érkezik a Galaxy S4 olcsó kínai klónja 2014.06.16. 12:59:18

A Star N9500 hívásait lehallgathatják, képeit letölthetik a szoftver kínai gazdái

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MobilKém · http://mobilkem.hu 2013.12.01. 17:04:40

A spybot és a malwarebytes combo a legjobb!
süti beállítások módosítása