HTML

Slydecker

Minden megtalálható itt, ami a Hálózati ismeretek 2. tantárgyban felmerül. Informatikai témák előnyben.

Friss topikok

Linkblog

Google Labs immár magyarul is

slydecker 2009.04.04. 19:13

Időről időre hírt adunk a Gmail legújabb fejlesztéseiről, funkcióiról, melyek a legtöbb esetben csak az angol nyelvű fiókot használók számára érhetők el. Számos olyan új fejlesztés, mint például az offline mód használatához szükséges a Google Labs, ami eddig Magyarul nem volt elérhető mostantól minden kísérleti funkcióval kedvünkre „játszhatunk” és kipróbálhatjuk a Labs által aktiválható funkciókat. A magyar felületet használók immár szabadon kísérletezhetnek az offline móddal és az olyan funkciókkal, mint a Youtube, vagy Picasa előnézeti funkció a levelekben.

Annak, hogy a Labs nemzetközileg is elérhető legyen komoly technikai feltételei voltak, mivel minden Gmail felhasználó számára aki Labs funkciókat is használ, egyedi JavaScript környezetet generál a rendszer. Ez a jelenlegi 43 Labs funkció esetén 8 trillió változatot jelent, amihez ha hozzávesszük a 49 lehetséges nyelvet összesen 430 trillió lehetséges változattal számolhatunk.

Ha valaki szeretné kipróbálni a Labs funkciókat a Gmail fiókon belül válassza a beállításokat, majd az ott látható Labs fület, melyen belül megtalál minden jelenleg elérhető funkciót, csakúgy mint angol nyelvű felület esetében.

 

 

Link:

http://www.itextreme.hu/hirek/2976

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://slydecker.blog.hu/api/trackback/id/tr481046329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása